НІЖНИЙ КУРЯЧИЙ ШАШЛИК

В каческтве гарніру ідеально підійде ароматний рис Бастматі або зелений салат.

Кращі народні рецепти. Птах x Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 шт.
  • петрушка подрібнена – 1/2 пучка
  • курка (філе) – 600 г
  • часник великий – 3 зубчики
  • масло оливкове – 50 мл
  • соус соєвий – 4 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для початку приготуємо маринад: в глибокій мисці змішаємо оливкова олія з соєвим соусом, лимонним соком, рубаним часником і дрібно нашаткувати петрушкою. Додамо крупно нарізану цибулю. Крок 2 Куряче філе, вимиємо і обсушити паперовим рушником. Наріжемо великими шматками. Помістимо м'ясо в маринад і ретельно перемішати. Прибираємо в холодильник на 2-3 години. Крок 3 Далі готуємо як і всі шашлики: м'ясо маємо на шампурі не дуже щільно. Тепер головний секрет – шокова обсмажування. Велику сковороду ставимо на вогонь і нагріваємо до максимуму. На суху сковороду викладаємо шашлик і смажимо дві хвилини з одного боку і дві – з іншого – цього часу вистачить, щоб м'ясо встигло підрум'янитися. Тепер прибираємо шашлик в розігріту до 180 & deg; C духовку на 10 хвилин. Шашлик виходить дуже-дуже ніжний і соковитий. Як гарнір ідеально підійде ароматний рис Басматі або зелений салат. Смачного

0/5 (0 Reviews)