НІЖНИЙ чаудер З цесарки

НІЖНИЙ чаудер З цесарки

Інгредієнти

  • 1 цесарка
  • 1 великий стебло цибулі-порею
  • 6 середніх молодих картоплин з тонкою шкіркою
  • 2 великих солодких червоних перцю
  • 400 г заморожених кукурудзяних зерен
  • 6-7 черешків селери
  • 1 велика біла цибулина
  • 1 середня морквина
  • 1 гілочка чебрецю
  • 300 мл вершків жирністю 30%
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • 1 лавровий лист
  • 1 ч. л. суміші перців горошком
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Покладіть цесарку в глибоку каструлю, залийте холодною водою – птах повинна бути закрита на 3-4 см. Поставте на сильний вогонь, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого. Зніміть піну. Крок 2 Відріжте у порею 20 см зеленої частини, промийте і крупно порубати. Покладіть в каструлю до цесарки. Морквину і неочищену цибулину розріжте уздовж навпіл, колесо до воза на сухій сковорідці до коричневих підпалин. Додайте в бульйон разом з перцем горошком, 1 ст. л. солі і лавровим листом. Варіть, не дозволяючи вирувати, 1 година 15 хвилин. Після чого процідіть, відокремте м'ясо від кісток, наріжте половину м'яса невеликими шматочками. Крок 3 Розріжте солодкі перці на четвертинки, видаліть насіння і плодоніжки, змастіть шматочки маслом і запікайте в духовці в режимі «гриль» шкіркою вгору при 180 ° С до коричневих підпалин. Помістіть в поліетиленовий мішок, закрутіть, остудіть і очистіть. Наріжте невеликими шматками. Крок 4 Білу частину порею і білу цибулину наріжте тонкими четвертинками кілець. Неочищений картоплю і селеру наріжте часточками. Крок 5 У каструлі з товстим дном 5 хвилин обсмажуйте в 3 ст. л. масла весь цибулю і селеру, потім ще 5 хвилин картопля. Крок 6 Влийте 1,5 л бульйону, доведіть до кипіння, варіть до м'якості картоплі, приблизно 15 хвилин. Додайте цесарку, кукурудзу, солодкий перець, листочки чебрецю, сіль, чорний перець. Варіть 10 хвилин. Одночасно підігрійте вершки. Крок 7 Перекладіть половину супу в блендер, влийте вершки, збийте до однорідності, поверніть в каструлю з цілою частиною Чаудер. Перемішайте, прогрійте і подавайте.

0/5 (0 Reviews)