Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 1 шт. велика
- часник – 4 зубчики
- яловичина (фарш) – 500 г
- гірчиця – 1 ст. л.
- молоко – 1 стакан
- яйця – 1 шт.
- сіль
- масло рослинне для обсмажування
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> картопля – 2 шт. середніх
Покроковий рецепт приготування
1. Натерти на дрібній тертці очищену картоплю, цибулю і часник. Фарш провернути вдруге через м'ясорубку. 2. Змішати фарш з натертим овочами, додати гірчицю, молоко, злегка збите з яйцем. Посолити, поперчити. 3. Фарш добре вимісити руками. Зліпити невеликі овальні котлетки. Обваляти в суміші сухарів і манної крупи. Обсмажувати на добре розігрітій олії до золотистої скоринки, часто перевертаючи на сильному вогні. Потім зменшити вогонь до мінімального, накрити кришкою і готувати близько 10-12 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!