Ці котлети виходять ніжними, соковитими і корисними. Їх можна і потрібно включати в раціон дітям)
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш м'ясний 500 г
- сир 150 г
- яйце куряче 2 шт.
- панірувальні сухарі 50 г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- вода (тепла) 50 мл
- морква (середня) 1 шт.
- петрушка 2 ст.л.
- хмелі-сунелі 1 ч.л..
- сіль 1 ч.л..
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У фарш додати яйця, приправу, зелень, подрібнені в блендері цибулю і моркву, сіль. Добре вимішуємо фарш хвилин 5. Накриваємо і відставляємо на 1 годину, настоюватися з приправою. Крок 2 Панірувальні сухарі заливаємо теплою водою на 10 хв. Змішуємо з сиром. Сир повинен бути м'яким, без крупинок, які не кислим. У мене домашній. Додаємо до фаршу. Знову добре вимішуємо. Крок 3
Формуємо котлети, викладаємо їх на деко, змащене олією, або просто на силіконовий килимок. Запікаємо в духовці при 180 * С до готовності, приблизно 20-25 хвилин. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!