НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ

Страва з картоплі, червоної цибулі, шинки і млинцевого тесту – просто, швидко і дуже смачно.

 НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ

 НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ

Осіння випічка x Інгредієнти

  • картопля слаборазварівающійся 1 кг
  • цибуля червоний 2 шт.
  • шинка копчена (варено-копчена) 100 г
  • яйця 2 шт.
  • молоко 250 мл
  • борошно 125
  • топлене масло 2 ст. л.
  • мускатний горіх, сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ

Очищаємо картоплю і цибулю, і нарізаємо – картопля соломкою, цибулю півкільцями. Шинку нарізаємо кубиками. Крок 2

Далі обсмажуємо спочатку картопля 8-10 хв., потім злегка обсмажуємо цибулю і бекон. Крок 3

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ

Для тесту змішуємо яйця з молоком і борошном – ретельно збиваємо. Додаємо сіль, перець і мускатний горіх. Овочі перекладаємо в форму і заливаємо тестом. Крок 4

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ

Випікаємо пиріг в духовці, нагрітій до 200 градусів 35 хв. Крок 5

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ

Готовий пиріг нарізаємо порційно. Можна прикрасити блюдо листям салату.

0/5 (0 Reviews)