Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- м'якоть телятини або яловичини – 500-600 г
- морква – 2-3 шт.
- корінь петрушки – 1-2 шт.
- ріпа – 1 шт.
- картопля
- бульйон м'ясний – 300 мл
- вершкове масло для смаження
- сіль, чорний перець горошком, духмяний перець
- лавровий лист
Пошана Датковий РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
М'ясо нарізати невеликими шматочками. Моркву, корінь петрушки і ріпу порізати кубиками. М'ясо і овочі обсмажити на вершковому маслі до рум'яності.
На деко покласти пакет для запікання. Викласти в нього м'ясо з овочами, порізати скибочками очищену картоплю. Налити підсоленого бульйону або води, додати горошини чорного і запашного перцю, лавровий лист за смаком. Поставити в духовку і запікати до готовності.
Перед подачею лавровий лист вийняти.
Можна прикрасити зеленню. Дуже смачно з квашеною капустою. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!