М'ЯСО З овошей

Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • м'якоть телятини або яловичини – 500-600 г
  • морква – 2-3 шт.
  • корінь петрушки – 1-2 шт.
  • ріпа – 1 шт.
  • картопля
  • бульйон м'ясний – 300 мл
  • вершкове масло для смаження
  • сіль, чорний перець горошком, духмяний перець
  • лавровий лист

Пошана Датковий РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

М'ясо нарізати невеликими шматочками. Моркву, корінь петрушки і ріпу порізати кубиками. М'ясо і овочі обсмажити на вершковому маслі до рум'яності.

На деко покласти пакет для запікання. Викласти в нього м'ясо з овочами, порізати скибочками очищену картоплю. Налити підсоленого бульйону або води, додати горошини чорного і запашного перцю, лавровий лист за смаком. Поставити в духовку і запікати до готовності.

Перед подачею лавровий лист вийняти.
Можна прикрасити зеленню. Дуже смачно з квашеною капустою. Смачного!

0/5 (0 Reviews)