Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
- картопля – 6 шт.
- часник – 4 зубчики
- свинина (шийна частина) – 1 кг
- масло рослинне (оливкова)
- сіль – за смаком
- перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
М'ясо натерти сіллю, перцем, часником (шматочки вкласти в складки м'яса), змастити маслом, залишити на 20 хвилин. Картоплю очистити, розрізати на кілька шматків в залежності від величини картоплі, посолити. У рукав для запікання вкласти м'ясо і картоплю. Запікати при температурі 200-220 & deg; C 1-1,5 години в залежності від розміру шматка. За 15 хвилин до закінчення розрізати пакет для запікання для утворення скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!