М'ЯСО ПО-бургундські

Інгредієнти < ul>

  • картопля середній – 3 шт.
  • цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло вершкове – 20 г

  • паста томатна – 1 ст. л.
  • яловичина – 300-400 г
  • сир “Пармезан” – 70-100 г
  • масло рослинне – 6 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • яйце куряче – 1 шт.
  • майонез – 4 ст. л.
  • морква велика – 1 шт.
  • спеції – за смаком
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    М'ЯСО ПО-бургундські

    М'ясо нарізати кубиками, картопля і морква – кружальцями, цибулю – кільцями, сир натерти на тертці. Крок 2

    М'ЯСО ПО-бургундські

    обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки на рослинній олії, посипати сіллю, перцем за бажанням. Додати спеції. Крок 3

    М'ЯСО ПО-бургундські

    Обсмажити моркву. У цьому ж маслі потримати трохи картопля і викласти на окрему страву. Крок 4

    М'ЯСО ПО-бургундські

    змішати сир, майонез, томатну пасту і яйце. Крок 5

    М'ЯСО ПО-бургундські

    викласти на деко, застелене фольгою, всі інгредієнти смужками, починаючи зверху, тобто шматочок м'яса, 2 кружечка картоплі, кружечок моркви. І так до кінця. Крок 6

    залити соусом. Посипати сиром. Викласти зверху вершкове масло. Крок 7

    Помістити в нагріту до 160 & deg; C в духовку на 40-60 хвилин.

    0/5 (0 Reviews)