Інгредієнти < ul>
Для гарніру
- соус томатний – 30 г
- петрушка кучерява – 10 г
Для гарніру
- картопля фрі – 140 г
Покроковий рецепт приготування
Яловичину нарізати тонкими брусочками і покласти в миску. Додати крохмаль, яйця, майонез, сіль і перець. Добре перемішати, дати настоятися 5-6 годин. М'ясо смажити на олії до готовності (порція 200 г). Подавати на теплому блюді з картоплею фрі, томатним соусом і петрушкою для прикраси.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!