Інгредієнти
- зелень – 100 г
- свинина (корейка або шийка) – 1 кг
- картопля – 1 кг
- майонез – 300 г
- помідор свіжий – 0,5 кг
- цибуля ріпчаста дрібний – 4 шт.
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
М'ясо нарізати на порційні шматки, відбити, посолити, поперчити. Картоплю очистити і натерти на крупній тертці, посолити, поперчити, перемішати. Лук очистити і нарізати великими кільцями. Зелень вимити, обсушити і нарізати. Помідори ошпарити окропом і очистити від шкірки, нарізати кружальцями. У підготовлену форму для запікання укласти на дно шарами цибулю, зверху викласти шматки м'яса, на кожен шматок якого викласти по кілька кружалець помідорів, і зверху гіркою підготовлену картоплю. Змастити невеликою кількістю майонезу і посипати нарубаної зеленню. Форму накрити фольгою і запікати в духовці при температурі 180 & deg; C близько 40 – 50 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!