М'ЯСО під ковдрою

Інгредієнти

  • зелень – 100 г
  • свинина (корейка або шийка) – 1 кг
  • картопля – 1 кг
  • майонез – 300 г
  • помідор свіжий – 0,5 кг
  • цибуля ріпчаста дрібний – 4 шт.
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

М'ясо нарізати на порційні шматки, відбити, посолити, поперчити. Картоплю очистити і натерти на крупній тертці, посолити, поперчити, перемішати. Лук очистити і нарізати великими кільцями. Зелень вимити, обсушити і нарізати. Помідори ошпарити окропом і очистити від шкірки, нарізати кружальцями. У підготовлену форму для запікання укласти на дно шарами цибулю, зверху викласти шматки м'яса, на кожен шматок якого викласти по кілька кружалець помідорів, і зверху гіркою підготовлену картоплю. Змастити невеликою кількістю майонезу і посипати нарубаної зеленню. Форму накрити фольгою і запікати в духовці при температурі 180 & deg; C близько 40 – 50 хв.

0/5 (0 Reviews)