Інгредієнти
- яйце – 5 шт.
- молоко – 3 ст. л.
- сухарі панірувальні
- 100 г соусу песто
- 300 г замороженого шпинату
- сіль
- 600 г яловичого фаршу
- 200 г телячого фаршу
Покроковий рецепт приготування
Шпинат викласти в сковороду з розігрітим рослинним маслом, готувати, поки не випарується вся рідина. Яйця зварити круто, охолодити, очистити і крупно порубати. Змішати обидва види фаршу, песто, молоко і панірувальні сухарі, але сильно не вимішувати. Викласти в змащену маслом довгасту форму для кексу шарами: половина фаршу, шпинат, яйця і залишився фарш. Поставити форму, не накриваючи, в духовку, розігріту до 180 & # 186; С, і випікати 45 хв. Вийняти форму з духовки, накрити фольгою, дати постояти 15 хв. Злити зайву рідину, викласти рулет на блюдо і нарізати скибочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!