М’ясний хліб

Інгредієнти

    • яловичина – 500 г
    • цибулини – 2 шт.
    • молоко – 200 мл
    • лимон – 1 шт.
    • скибочки бекону – 200 г
    • яйця – 2 шт.
    • часник – 4 зубчики
    • стручкова квасоля – 100 г
    • печінку індички – 500 г
    • шпик – 200 г
    • білий хліб без кірки – 250 г
    • морква – 2 шт.
    • сіль, перець
    • шинка – 200 г

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

М'ясний ХЛІБ

Печінку сполоснути, видалити плівки і жовчні протоки. Покласти печінку в миску з невеликою кількістю холодної води, вичавити сік лимона, перемішати і залишити на 1 ч. Крок 2

 М'ясний ХЛІБ

Часник і цибуля очистити і подрібнити. Обсмажити цибулю в розігрітому вершковому маслі на невеликому вогні, постійно помішуючи, 10 хв. Хліб розмочити в молоці, потім злегка віджати. М’ясо з печінкою і половиною шпику пропустити через м’ясорубку. Подрібнені м’ясо, печінку і шпик викласти в миску разом з цибулею і часником. Додати розмочений хліб, яйця, сіль і перець. Вимішувати фарш, поки він не стане однорідним. Розділити фарш на 3 рівні частини. Крок 3

М'ясний ХЛІБ

Морква очистити, варити 5-7 хв. в підсоленій киплячій воді, відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Нарізати моркву, шинку і залишився шпик смужками шириною 0,5 см. У квасолі відрізати кінчики. Варити квасолю в підсоленій киплячій воді 2 хв. Крок 4

М'ясний ХЛІБ

Відкласти 6-7 скибочок бекону. Форму змастити олією; викласти бекон поперечними рядами так, щоб скибочки злегка заходили один на інший. Обрізати звисаючі кінці бекону ножицями. Крок 5

М'ясний ХЛІБ

Укласти на дно форми третину м’ясного фаршу. На нього покласти, чергуючи, половину смужок моркви, шпику, шинки і квасолі. Покласти другу третину фаршу, потім залишилися смужки і знову шар фаршу. Розрівняти поверхню. Крок 6

М'ясний ХЛІБ

Накрити залишилися беконом. Закрити фольгою, запікати в розігрітій до 180 ° С духовці 40 хв. За 10 хв. до готовності зняти фольгу, щоб верх хліба підрум’яниться.

0/5 (0 Reviews)