Інгредієнти
-
- яловичина – 500 г
- цибулини – 2 шт.
- молоко – 200 мл
- лимон – 1 шт.
- скибочки бекону – 200 г
- яйця – 2 шт.
- часник – 4 зубчики
- стручкова квасоля – 100 г
- печінку індички – 500 г
- шпик – 200 г
- білий хліб без кірки – 250 г
- морква – 2 шт.
- сіль, перець
- шинка – 200 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Печінку сполоснути, видалити плівки і жовчні протоки. Покласти печінку в миску з невеликою кількістю холодної води, вичавити сік лимона, перемішати і залишити на 1 ч. Крок 2
Часник і цибуля очистити і подрібнити. Обсмажити цибулю в розігрітому вершковому маслі на невеликому вогні, постійно помішуючи, 10 хв. Хліб розмочити в молоці, потім злегка віджати. М’ясо з печінкою і половиною шпику пропустити через м’ясорубку. Подрібнені м’ясо, печінку і шпик викласти в миску разом з цибулею і часником. Додати розмочений хліб, яйця, сіль і перець. Вимішувати фарш, поки він не стане однорідним. Розділити фарш на 3 рівні частини. Крок 3
Морква очистити, варити 5-7 хв. в підсоленій киплячій воді, відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Нарізати моркву, шинку і залишився шпик смужками шириною 0,5 см. У квасолі відрізати кінчики. Варити квасолю в підсоленій киплячій воді 2 хв. Крок 4
Відкласти 6-7 скибочок бекону. Форму змастити олією; викласти бекон поперечними рядами так, щоб скибочки злегка заходили один на інший. Обрізати звисаючі кінці бекону ножицями. Крок 5
Укласти на дно форми третину м’ясного фаршу. На нього покласти, чергуючи, половину смужок моркви, шпику, шинки і квасолі. Покласти другу третину фаршу, потім залишилися смужки і знову шар фаршу. Розрівняти поверхню. Крок 6
Накрити залишилися беконом. Закрити фольгою, запікати в розігрітій до 180 ° С духовці 40 хв. За 10 хв. до готовності зняти фольгу, щоб верх хліба підрум’яниться.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!