Інгредієнти
- волоські горіхи
- часник
- телятина або нежирна свинина – 500 г
- масло рослинне для смаження
- шпик
Покроковий рецепт приготування
М’ясо помити, обсушити, нарізати невеликими порційними шматочками. У кожному шматочку зробити невеликий надріз. В надріз вкласти шматочок часнику, невеликий шматочок шпику і часточку волоського горіха. Шматочки м’яса присолити і опустити в розпечене рослинна олія. Смажити до готовності. Готове м’ясо викласти на блюдо. Господині на замітку Автор рецепта – Тетяна Щербакова, м.Москва, переможниця конкурсу «Вечеря в чотири руки», яка виграла подарунковий сертифікат на навчання в Кулінарної студії «Гастроном».
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!