М'ЯСНІ ШАРИКИ

Інгредієнти

  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • тертий пармезан – 2 ст. л.
  • нарізана м'ята – 1 ст. л.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • сухарі панірувальні – 2 ст. л.
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • фарш з баранини – 700 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/mjasnye-shariki-0a42906.jpg" alt = "М'ЯСНІ ШАРИКИ" />

Лук очистити, дрібно нарізати. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю, 5 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 2

М'ЯСНІ ШАРИКИ

З'єднати фарш з цибулею , сиром, панірувальними сухарями, м'ятою, сіллю і перцем. Ретельно перемішати. Сформувати з фаршу кульки розміром з великий волоський горіх. Крок 3

М'ЯСНІ ШАРИКИ

Розігріти в сковороді рослинне масло і обсмажити кульки з усіх боків, 6-8 хв., до утворення коричневої скоринки. На пікніку кульки можна нанизати на шампури і підігріти на вугіллі або грилі.

0/5 (0 Reviews)