М'ясні перці в омлеті & ndash; це своєрідний варіант фаршированих перців по-корейськи. Однак, смак у цього & nbsp; страви принципово інший. Якщо коротко & ndash; це дуже смачно. Так стверджує шеф Олександр Кан, і у нас немає підстав йому не довіряти.
Інгредієнти
- фарш яловичий – 400г
- жир яловичий – 80г
- зелений стручковий перець – 240г
- яйце куряче – 4 шт.
- часник – 2 г
- сіль, перець по 1 г
- мука для фритюру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Прокручуємо яловичий фарш з жиром. Крок 2 Стручковий перець розрізаємо вздовж на дві частини, очищаємо від насіння і перегородок і фаршируємо. Крок 3 Потім беремо яйце, ретельно збиваємо його з сіллю, перцем і дрібно нарізаною часточкою часнику. В отриманій масі обмакиваем перець, обвалюють його в борошні і смажимо у фритюрі до золотистої скоринки. До речі
Рецепт надано Олександром Каном, шеф-кухарем ресторану K-Town.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!