Інгредієнти
- крихти свіжого білого хліба
- 50 г сала
- 8 смужок бекону
- сіль
- яйце – 1 шт
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- яловичина (вирізка)
- лист лавровий
- 50 г печериць
- масло рослинне – для обсмажування
- 150 мл м'ясного бульйону
- 300 г курячої печінки
- вино біле сухе
Покроковий рецепт приготування
1. & nbsp; Сало нарізати невеликими кубиками. Печінка вимити, обсушити і нарізати. Лук очистити, подрібнити. Гриби вимити, дрібно нарізати. Сковороду як слід розігріти, обсмажити сало 2 & nbsp; хв. Додати печінку, цибулю, гриби, раскрошенную лавровий лист, сіль і перець. Швидко обсмажити на сильному вогні, 4 & nbsp; хв. Зняти з вогню. 2. & nbsp; Дати повністю охолонути, перекласти в блендер, подрібнити до стану пюре. Додати хлібні крихти і яйце. Перемішати. 3. & nbsp; М'ясо вимити, обсушити і розрізати впоперек волокон на 8 & nbsp; шматків. Накрити харчовою плівкою і як слід відбити. Натерти сіллю і перцем. 4. & nbsp; На 4 & nbsp; шматка м'яса розкласти порівну приготовлену начинку. Накрити залишилися шматками. 5. & nbsp; Загорнути кожен медальйон в 2 & nbsp; смужки бекону, покладені навхрест. Швидко обсмажити на сковороді по 3 & nbsp; хв. з кожного боку. 6. & nbsp; Перекласти медальйони в каструлю, влити вино. Готувати без кришки на середньому вогні, поки об'єм рідини не зменшиться вдвічі. Один раз перевернути медальйони. Додати гарячий бульйон, зменшити вогонь і готувати під кришкою ще 20 & nbsp; хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!