М'ЯСНІ коржі

Покладіть в кошик для пікніка ось такі коржики. Ароматні, соковиті, м'які, дуже смачні сподобаються і дорослим, і дітям!

 М'ЯСНІ коржі

 М'ЯСНІ коржі

Інгредієнти

Для тіста:

  • борошно – 300 г
  • кефір 2,5% – 150 мл
  • рослинне масло – 3 ст. л.
  • яйця курячі – 1 шт.
  • сіль – 0,5 ч. л .
  • цукор – 1 ст. л.
  • дріжджі сухі – 1,5 ч. л.

Для начинки:

  • м'ясний фарш – 300 г
  • кріп свіжий – 1 пучок
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • вода мінеральна газована – 2 ст. л.
  • сіль за смаком
  • перець мелений суміш за смаком

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

М'ЯСНІ коржі

Підготувати начинку. Кріп (зелень будь-яка, на ваш смак) помити, добре просушити і дрібно нарізати. Крок 2

М'ЯСНІ коржі

Почистити і дрібно нарізати ріпчаста цибуля. Крок 3

М'ЯСНІ коржі

У миску викласти фарш. У мене фарш (яловичина + свинина), але можна взяти будь-хто. Додати кріп, цибулю, сіль, перець. Влити мінеральну воду. Фарш добре перемішати. Фарш повинен бути трохи рідкуватий, ніж на котлети. Це додасть коржикам соковитість. Крок 4

М'ЯСНІ коржі

Просіяти борошно. Крок 5

М'ЯСНІ коржі

У мисці з'єднати теплий кефір (злегка підігріти) , сіль, цукор, рослинна олія. Добре перемішати. Крок 6

М'ЯСНІ коржі

Додати дріжджі (можна свіжих – 12 г), знову добре перемішати. Крок 7

М'ЯСНІ коржі

Потім всипати 150 грам муки. Крок 8

М'ЯСНІ коржі

Поступово досипати решту борошна. Крок 9

М'ЯСНІ коржі

Замісити м'яке тісто, воно буде липнути до рук, але більше муки не додавати. Накрити серветкою і залишити для підйому на 50 хвилин. Тісто збільшиться вдвічі. Крок 10

М'ЯСНІ коржі

Руки і робочу поверхню змастити олією. Розділити тісто на рівні шматочки (у мене 7 шт., Але можна сміливо робити шматочки трохи менше розміром) і розплющити. Крок 11

У центр покласти фарш . Крок 12

Защипнути в вузлик. Крок 13

М'ЯСНІ коржі

І розтягнути корж до потрібного розміру. Викласти коржі швом вниз на силіконовий килимок і випікати в розігрітій духовці (190 ° C), приблизно 20-25 хвилин, до рум'янцю. Крок 14

М'ЯСНІ коржі

Розтопити вершкове масло. Крок 15

Готові коржі змастити вершковим маслом. Крок 16

М'ЯСНІ коржі

Накрити харчовою плівкою ( на 15 хвилин), дати трохи охолонути. Крок 17

М'ЯСНІ коржі

Ось такі вони підрум'янені ! Смачного!

0/5 (0 Reviews)