Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- сіль
- сир – 100 г
- квасоля консервована в томатному соусі – 1 банка
- приправа” суміш перців “
- яловичина – 1 кг
- картопля
- лісові гриби – 200 г
- олія оливкова для смаження
- болгарський перець – 2 шт.
- горілка – 50 г
Покроковий рецепт приготування
Яловичину порізати на дрібні шматочки, обсмажити на сильно розігрітому оливковому маслі до рум'яної скоринки. Потім в смажачі м'ясо вилити 50 г горілки. Через пару хвилин влити туди 0,5 л води і тушкувати. В цей час обсмажити тонко нашатковану цибулину, болгарський перець (червоний і жовтий), гриби. Коли овочі будуть готові, додати до них вміст банки консервованої червоної квасолі в томатному соусі, посолити, поперчити. М'ясо перемішати з соусом. Протвень намазати вершковим маслом, укласти картоплю, нарізану кільцями, зверху покласти м'ясо з соусом і поставити в духовку на півгодини. М'ясо дістати з духовки, посипати тертим сиром і поставити в духовку на 5 хв. Господині на замітку Автор рецепта – Лев Цаплін, м.Москва, переможець конкурсу рецептів «Каша з сокири», який виграв сертифікат на навчання в кулінарній студії “Гастроном”
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!