М'ЯСНА СОЛЯНКА ПО-Чайковського ВІД Олени Чайковської

М'ЯСНА СОЛЯНКА ПО-Чайковський ВІД Олени Чайковської

Інгредієнти

  • 250 г м'якоті телятини і свинини
  • 300 г свинячих або телячих ребер
  • 100 г копченого свинячого бекону і грудинки
  • 100 г свинячих копчених сосисок і салямі
  • 1 кг цибулі
  • 3,5 лимона
  • 3 невеликих пучка кінзи, петрушки і кропу
  • 100 г зелених оливок з кісточками
  • 100 г чорних оливок з кісточками
  • 3 л води
  • 150-200 г томатної пасти
  • 30 г каперсів

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте середніми шматками по 250 г м'якоті телятини і свинини. 300 г свинячих або телячих ребер порубати порційними шматками. Наріжте дрібними кубиками по 100 г копченого свинячого бекону і грудинки, свинячих копчених сосисок і салямі. Тонкими півкільцями наріжте 1 кг цибулі, часточками, які не зчищаючи цедру, – 3 лимона. З 1/2 лимона вичавіть сік. Подрібніть 3 невеликих пучка кінзи, петрушки і кропу. Крок 2 М'ясо та по 100 г зелених і чорних оливок з кісточками покладіть у велику каструлю, залийте 3 л води і доведіть до кипіння. Зніміть піну. Крок 3 Додайте нарізані лимони і продовжуйте варити на середньому вогні 90 хв. Крок 4 В цей час обсмажте на олії цибулю, 5 хв. Додайте 150-200 г томатної пасти і 30 г каперсів, зменшіть вогонь і, помішуючи, продовжуйте готувати ще 6-8 хв. Крок 5 М'ясо і ребра дістаньте з каструлі. Наріжте м'якоть дрібними кубиками. Обсмажте разом з беконом, грудинкою, сосисками і салямі на рослинній олії в окремій сковороді, 5-8 хв. Крок 6 Бульйон повторно доведіть до кипіння. Покладіть м'ясо з копченостями, цибулю з томатною пастою і каперсами, всю зелень. Посоліть і поперчіть. Додайте сік 1/2 лимона. Готуйте на слабкому вогні ще 6-10 хв. Розлийте по тарілках і подавайте гарячою зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)