Інгредієнти
- крупномолотий чилі – 0,5 ч. л.
- сіль – за смаком
- змішаний фарш – 600 г
- мелена солодка паприка – 0,5 ч. л.
- стебла зеленої цибулі – 3 шт.
- сік лайма – 2 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- квасоля Пінто у власному соку – 800 г
- масло рослинне – 3 ст. л.
- товчений часник – 4 зубчики
- мелений кумін – 1 ч. Л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник очистити, подрібнити. Обсмажити цибулю і половину часнику в 2 ст. л. розігрітого в сотейнику масла, 3 хв. Додати фарш і готувати, розминаючи дерев'яною ложкою грудки, 7 хв. Приправити сіллю, кумином, чилі, паприкою і соком лайма. Добре перемішати. Зняти з вогню. Крок 2
Обсмажити в маслі, що залишилося часник, що залишився, 1 хв. Додати квасолю разом з рідиною, розім'яти її товкачем в грубе пюре. Готувати 6 хв. Зелену цибулю вимити, обсушити і нарізати тонкими кільцями. Розкласти м'ясо і квасолю на коржі, посипати цибулею і подати зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!