Інгредієнти
- 600 г картоплі
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- помідор – 2 шт
- 1 ст. л. суміші рубаної зелені
- 250 мл вершків жирністю 20%
- 50 г плавленого сиру
- 500 г змішаного фаршу (свинячого і яловичого)
- 1 щіпка тертого мускатного горіха
- 5 ст. л. молока
- 2 ст. л. томатної пасти
- 100 мл яловичого бульйону
- Для соусу:
- 1 ч. л. зелені орегано
- масло вершкове – 2 ст.л.
- 600 г брокколі
- сир пармезан тертий – 50 г тертого
- протерті помідори PODRAVKA – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картоплю очистити, нарізати великими шматками, відварити в солоній киплячій воді протягом 20 хв. Воду злити, картоплю розім'яти товкачем. Молоко підігріти, додати 1 ст. л. вершкового масла, розмішати, влити в картопля, ретельно перемішати. Крок 2 Брокколі очистити, промити, розділити на суцвіття, бланшувати в киплячій солоній воді 5 хв. Воду злити, брокколі обсушити. Масло, що залишилося розігріти в сковороді, фарш обсмажити на сильному вогні (5 хв.). Крок 3 Лук очистити, нарізати кубиками, додати до фаршу разом з томатною пастою, перемішати. Влити бульйон і готувати 5 хв. на слабкому вогні. Приправити сіллю, перцем і орегано. Помідори вимити, нарізати кружальцями. Фарш і нарізані помідори викласти в центр змащеній маслом вогнетривкої форми, навколо розмістити брокколі. Крок 4 Картопляну масу помістити в кондитерський мішок з фігурним наконечником і видавити картопляні трояндочки на фарш. Вершки розігріти, розтопити в них плавлений сир, додати рубану зелень, приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом. Крок 5 Духовку розігріти до 200 & # 186; С. Полити мусака соусом, посипати пармезаном і запікати в духовці 30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!