Інгредієнти
- 2,5 кг картоплі для пюре
- масло вершкове – 100 г
- щіпка свеженатертого мускатного горіха
- суміш перців горошком
- 2 великих яловичих мови (кожен близько 2 кг)
- жовтки яєчні
- 70 мл нерафінованої оливкової олії
- молоко
- сіль
- 1 середній пучок зеленого базиліка
Покроковий рецепт приготування
Мови вимити, покласти у велику каструлю, залити холодною водою і відварити до готовності, 2,5 & nbsp; ч. Охолодити під струменем холодної води, зняти шкіру, видалити м'ясо біля основи мови (його можна використовувати для інших цілей). Нарізати скибками 1,5- 2 см завтовшки, змастити олією, обсмажити на грилі з двох сторін, по 2 & nbsp; хв. Перець горошком розчавити лезом широкого ножа і посипати їм мову. Подавати негайно з картопляним пюре. Для пюре картопля очистити, нарізати однаковими шматками, залити окропом і відварити до готовності. Воду злити, товкачем розім'яти гарячий картопля з жовтками і вершковим маслом, потроху додаючи гаряче молоко. Листя базиліка розмолоти в блендері з оливковою олією, додати в готове пюре, приправити сіллю і мускатом. Пюре можна приготувати заздалегідь, викласти в прямокутні форми з щільною фольги і розігріти на грилі (це займе близько 10 & nbsp; хв.).
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!