Що може бути краще, ніж домашні пельмені? Тільки пельмені з секретним інгредієнтом, наприклад, з морквою. При цьому, її згідно з рецептом треба додавати не тільки в начинку, але і в тісто.
Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти
- борошно – 300 г
- морквяний фреш – 2 ст.
- вода – 1 ст.
- солодка паприка – 1 ст . л.
- яйце – 1 шт.
- болгарський перець – 300 г
- цибуля ріпчаста – 300 г
- морква – 500 г
- сіль – 1 ч. л.
- перець – 2 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготуємо тісто. Свіжовичавлений морквяний сік розбавимо теплою водою, додамо сіль за смаком і трохи солодкої паприки. Розіб'ємо 1 яйце і гарненько зіб'ємо. Далі поступово вводимо борошно і замішуємо до отримання щільного еластичного тесту. Накриваємо тісто і даємо йому відпочити. Крок 2 Приготовим фарш. Болгарський перець, цибуля ріпчаста і морква нарізаємо великими шматками, маринуємо спеціями і запікаємо в духовці до напівготовності (морква до повної готовності). Печені овочі дрібно рубаємо ножем і доводимо до смаку. Крок 3 Розкачуємо тонко тісто, вирізаємо кружечки, розміщуємо начинку, ліпимо класичні пельмені, відварюємо в підсоленій воді, перед подачею змащуємо топленим маслом і прикрашаємо запеченої морквою. Також можна подавати зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!