Морква відмінно поєднується і з козячим сиром, і з чебрецем (по-російськи кажучи, з чебрецем) & ndash; це давно відомо. А ось те, що внаслідок такої комбінації можна зробити ароматний хліб, мало хто знає. Так скажіть їм про це!
Інгредієнти
- 1 велика морквина
- 1 склянка борошна
- 60 г смаженого фундука
- 7 г сухих дріжджів
- 3 ст. л. цукру
- 2 ст. л. оливкового масла
- 2 гілочки свіжого чебрецю
- сіль
- 6 маленьких круглих м'яких козячих сирів (порційних)
- 12 скибочок пармської шинки
- чебрець
- сіль, чорний перець
- рослинне масло
- мука
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
- Моркву натріть на дрібній тертці. Фундук для тесту сміливі в кавомолці або комбайні в «пил». Просійте борошно разом з дріжджами в миску. Додайте моркву, 2 ст. л. масла, цукор, мелені горіхи, трохи менше 1 ч. л. солі і листочки чебрецю. Замісити тісто, вливаючи потроху теплу воду (близько 100 мл), до досягнення досить густої консистенції.
- Накрийте миску з тістом рушником і поставте в тепле місце для підйому на 1 ч або поки тісто не збільшиться вдвічі.
- Змастіть рослинним маслом і посипте борошном форму для кексу об'ємом 0,5 л і викладіть в неї тісто. Змастіть маслом його поверхню, зробіть кілька косих надрізів і поставте в попередньо розігріту до 180 ° С духовку на 45 хв. На дно духовки поставте невелику форму, наповнену водою.
- Остудіть хліб на решітці. Оберніть кожен сир двома скибочками шинки і поставте на 3 хв. в гарячу духовку. Перед подачею порізати хліб, гарячий сир посипте чебрецем і розкладіть по тарілках.
Рада гастроному
Сир, обгорнутий шинкою, ви можете підсмажити на сухій сковорідці з антипригарним покриттям. І сир не обов'язково повинен бути козячим, ви можете взяти брі або камамбер, але краще цілі маленькі головки, інакше сир витече.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!