Інгредієнти
- сир “Чеддер” – 100 г
- шинка – 300 г
- млинці
- масло оливкове – 1 ст. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> вершки жирністю 20% – 100-200 мл
Покроковий рецепт приготування
У невеликій сковороді злегка обсмажити в маслі шинку. Коли вона підрум'яниться додати вершки, натертий сир. Плиту відразу вимкнути. Дочекатися поки сир розтане. Сирну суміш або загорнути в млинець, або скласти млинець у вигляді “конверта”. Помістити в контейнер для запікання. Зверху залити невеликою кількістю вершків, покласти натертий сир, зелень і поставити в розігріту до 200 & deg; C духовку на 10 хвилин. Господині на замітку
Млинці приготувати заздалегідь за своїм рецептом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!