МЛИНЦІ-Каннеллоні з фрикадельками, ШПИНАТОМ І СИРОМ

Каннеллоні & ndash; італійські макаронні трубочки, які зазвичай фарширують різними начинками. Спробуйте приготувати & laquo; каннеллони & raquo; з млинців & ndash; вийде не менш смачно і дуже оригінально.

& nbsp;

& nbsp;

Інгредієнти

  • 10-12 тонких млинців
  • 450 г фрикадельок з свинини
  • 500 г помідорів у власному соку
  • 300 г шпинату
  • 1-2 зубчики часнику
  • 250 г рікотти
  • 125 моцарели
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. песто
  • щіпка мускатного горіха
  • 2-3 гілочки базиліка
  • рослинне масло
  • сіль, свіжозмелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Фрикадельки обсмажте в олії, 12-15 хв. Розріжте навпіл. Крок 2

МЛИНЦІ-Каннеллоні з фрикадельками, ШПИНАТОМ І СИРОМ

Шпинат обдайте окропом. Трохи остудіть. Відіжміть надлишки води і наріжте якомога дрібніше. Змішайте з песто, рікоттою, яйцем, сіллю, перцем і мускатним горіхом. Крок 3

МЛИНЦІ-Каннеллоні з фрикадельками, ШПИНАТОМ І сиром

Помідори змішайте з рубаним часником. Жароміцних форму (приблизно 22х15 см) з товстим дном змастіть маслом. Викладіть томатну суміш на дно. Крок 4

МЛИНЦІ-Каннеллоні з фрикадельками, ШПИНАТОМ І СИРОМ

Шпинатна-сирну масу розкладіть по млинців, викладаючи її по центру довгими смужками. Додайте половинки фрикадельок, згорніть млинці трубочкою. Перекладіть млинці в форму. Має вийти мінімум 2 шари. Крок 5

МЛИНЦІ-Каннеллоні з фрикадельками, ШПИНАТОМ І СИРОМ

Моцареллу нарвіть або наріжте невеликими шматочками. Розкладіть на млинці. Приправте перцем. Запікайте при 190 ° С 20-25 хв. Блюдо подавайте гарячим, посипте базиліком.

0/5 (0 Reviews)