Міс & ndash; м'ясо. Міс-бургер готується & nbsp; з м'ясною котлетою (свинина, яловичина, реган) з сиром лорі, міксом салатів та соусом на основі домашнього майнез і аджики.
Інгредієнти
для бургерів:
- біла булка для бургера – 4 шт.
- м'ясна котлета – 4 шт., по 150-170 г кожна
- мікс-салат (лолло росо, латук, фризі) – 60 г
- соус з домашнього майонезу та аджики – 200 г
- сир лорі – 60 г
- чилі перчик як прикраса, за бажанням
Для котлет:
- фарш, свинина-яловичина – 640 г
- цибуля ріпчаста – 120 г
- реган (фіолетовий базилік) – 20 г
- часник – 8 г
- сіль, перець
- масло рослинне – 80 г
Для начинки:
- смажений з цибулею авелук (кінський щавель) – 80 г
- одна часточка помідора
- вершкове масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Всі інгредієнти для котлет нарізаємо дрібними кубиками і перемішуємо з м'ясним фаршем. Крок 2 З отриманої маси формуємо коржі і в середину її викладаємо попередньо відварений і посмажений з цибулею авелук, часточку помідора і шматочок вершкового масла. Ліпимо з фаршу котлету Крок 3 Котлети з начинкою обсмажуємо на розпеченій сковороді з маслом. Крок 4 Збираємо бургери. Булка розрізається, з боку зрізу обсмажується на мангалі. Обидві частини змащуються соусом. На половинку-підставу викладаємо мікс-салат, котлету, шматочок сиру лорі і закриваємо другою половинкою бургера. Прикрашаємо чилі-перчиком. Корисна порада
В ресторані цей бургер роблять з простою прісної булочкою матнакаш, до складу тесту якої входять тільки дріжджі, вода і борошно. Печуть такі булки в печі.
До речіРецепт надано Гаяне Бреіовой, господинею ресторану Gayane & rsquo; s.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!