Інгредієнти
- 300 г борошна дрібного помелу, краще 00
- 6 г сухих дріжджів
- 25 мл оливкової олії
- 1 ч.л. куркуми
- 8 г морської солі
- 200 г м'якоті гарбуза
- 350 г м'якого козячого сиру
- 100 г сирокопченої шинки
- 1 ст.л. бальзамічного оцту
- суміш перців
- рукола для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У велику миску просійте борошно. Додайте дріжджі. Перетріть суміш руками. Влийте 150-200 мл теплої води, змішаної з сіллю і оливковою олією. Додайте куркуму і замісіть тісто. Крок 2 Дайте йому підійти 30 хвилин. Обімніть і розділіть на 4 частини. Розімніть кожну руками, формуючи корж товщиною 7-8 мм. Крок 3 Збризніть коржі оливковою олією. Зробіть кілька проколів виделкою і запікайте при 180 ° С 10-12 хв. Вийміть з духовки, тримайте в теплі. Крок 4 Гарбуз наріжте невеликими шматочками. Збризніть оливковим маслом, оцтом. Приправте сіллю і перцем. Викладіть у жароміцних форму і запікайте при 180 ° С 15 хв. Крок 5 Готові коржі збризніть оливковим маслом. Покладіть нарізані тонкими шматочками сир, шинку, гарбуз. Прикрасьте руколою і приправте сіллю і сумішшю перців.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!