МІНІ-ПІЦА з гарбузом, козячим сиром і шинкою

МІНІ-ПІЦА з гарбузом, козячим сиром і шинкою

Інгредієнти

  • 300 г борошна дрібного помелу, краще 00
  • 6 г сухих дріжджів
  • 25 мл оливкової олії
  • 1 ч.л. куркуми
  • 8 г морської солі
  • 200 г м'якоті гарбуза
  • 350 г м'якого козячого сиру
  • 100 г сирокопченої шинки
  • 1 ст.л. бальзамічного оцту
  • суміш перців
  • рукола для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У велику миску просійте борошно. Додайте дріжджі. Перетріть суміш руками. Влийте 150-200 мл теплої води, змішаної з сіллю і оливковою олією. Додайте куркуму і замісіть тісто. Крок 2 Дайте йому підійти 30 хвилин. Обімніть і розділіть на 4 частини. Розімніть кожну руками, формуючи корж товщиною 7-8 мм. Крок 3 Збризніть коржі оливковою олією. Зробіть кілька проколів виделкою і запікайте при 180 ° С 10-12 хв. Вийміть з духовки, тримайте в теплі. Крок 4 Гарбуз наріжте невеликими шматочками. Збризніть оливковим маслом, оцтом. Приправте сіллю і перцем. Викладіть у жароміцних форму і запікайте при 180 ° С 15 хв. Крок 5 Готові коржі збризніть оливковим маслом. Покладіть нарізані тонкими шматочками сир, шинку, гарбуз. Прикрасьте руколою і приправте сіллю і сумішшю перців.

0/5 (0 Reviews)