МЕДАЛЬЙОНИ З свинини з мандаринами

МЕДАЛЬЙОНИ З свинини з мандаринами

МЕДАЛЬЙОНИ З свинини з мандаринами

Інгредієнти

  • 30 мл коньяку
  • 20 мл сухого білого вина
  • сіль
  • 6 медальйонів зі свинячої вирізки (всього 650 г)
  • 300 г дрібного лука
  • 8 мандаринів
  • 0,5 склянки овочевого бульйону
  • цукор – 1 ст.л .
  • масло вершкове – 50 г
  • щіпка крохмалю

Покроковий рецепт приготування

Лук очистити, згасити цілком з половиною масла; додати цукор, посолити. Продовжуючи готувати, вливати потроху овочевий бульйон до тих пір, поки сік на сковороді не загусне, і при цьому покриє цибулини. Зняти з вогню, відставити. Масло, що залишилося розігріти в сковороді, обсмажити медальйони, по 3-4 хв. з кожного боку, зняти їх зі сковороди. У залишився на сковороді м'ясний сік влити коньяк, прогріти і підпалити. Коли полум'я згасне, додати сік 5 мандаринів і розведений у вині крохмаль. Прогріти, помішуючи, до загусання соусу. Подавати медальйони з карамелізований цибулею, з соусом, прикрасивши дольками і цедрою залишилися мандаринів.

0/5 (0 Reviews)