Інгредієнти
- 600-700 г свинячої вирізки
- 500 г лісових грибів
- 1 велика цибулина
- 700 мл вершків жирністю 22 або 33%
- половина бульйонні кубики
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. коньяку
Для подачі:
- картопляне пюре
- 2 жмені суміші салатних листя
- 4 ст. л. сметани
- 1 ч. л. вершкового хрону
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соусу гриби почистити, при необхідності вимити, обсушити, крупно нарізати. Цибулю нарізати дрібними кубиками, гриби обсмажити в невеликій кількості олії так, щоб випарувалася вся рідина. Додати цибулю і продовжувати обсмажувати до золотистого кольору. Крок 2 Влити коньяк, підпалити. Коли прогорить, додати вершки, розкришені бульйонний кубик, сіль і перець, випарити на третину. Зберігати соус теплим. Крок 3 Свинину нарізати поперек волокон на шматки товщиною 1,5 см, трохи притиснути (не відбивати). Приправити сіллю і перцем, обсмажити з обох сторін в маслі до рум'яної скоринки. Крок 4 Для подачі змішати сметану з вершковим хроном, заправити салатні листя. Подати салат зі свинячими медальйонами і гарячим картопляним пюре, политими грибним соусом. Господині на замітку Замість лісових грибів соус до медальйонам можна зробити з печериць, для аромату додавши невеликий шматочок сухого білого гриба, попередньо змеленого в кавомолці «в борошно».
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!