Інгредієнти
- вино біле сухе – 50 мл
- розмарин – 1 см
- сіль
- вишня – 100 г
- свиняча вирізка – 400 г
- червоне напівсолодке вино – 200 мл
- паста томатна – 2 ч . л.
- пудра цукрова – 4 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Свинячу вирізку обполіскувати, підсушують і зачищаємо від плівок і прожилок. Нарізаємо м’ясо порційними медальйонами – по косій, кожен завтовшки 2 см. Шматки свинини перчимо, посипаємо дрібкою цукрової пудри і заливаємо білим сухим вином. Маринуємо м’ясо протягом 30 хв. У розігріту каструльку наливаємо червоне вино і кип’ятимо його протягом 1-2 хв., Щоб прибрати характерний винний запах. Додаємо в каструльку вишні, цукрову пудру, сіль і готуємо соус, постійно помішуючи, на середньому вогні близько 5 хв. У процесі варіння додаємо розмарин – буквально на 1 хв., Щоб він віддав соусу свій запах. У соус закладаємо томатну пасту і доводимо його до густоти на невеликому вогні. Замариноване м’ясо смажимо на грилі до готовності. Готове м’ясо солимо за смаком. Акуратно укладаємо на тарілку медальйони, поливаємо їх вишневим соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!