Маульташ, фарширована ПАСТА

Інгредієнти < ul>

  • 3 яйця
  • 350-400 г борошна
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1,5 л м'ясного бульйону
  • хлібні крихти для подачі
  • Для начинки:

    • 250 г свинячого фаршу
    • 150 г шинки або запеченого м'яса
    • 50 г бекону
    • 2 яйця
    • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 400 г шпинату

    • 1 невелика цибулина
    • 3-4 шматка черствого білого хліба
    • 2 ст. л. вершкового масла
    • сіль, мелений білий перець

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    Маульташ, фарширована ПАСТА

    Для тесту змішайте яйця з сіллю і 2 ст. л. води. Просійте 350 г борошна гіркою в більшу миску, в центрі зробіть поглиблення і влийте в нього яєчну суміш. Замісити тісто, підсипаючи борошно з країв і поступово перемішуючи. Крок 2

    перекладіть тісто з миски на робочу поверхню і вимішуйте, при необхідності потроху досипляючи борошно. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Накрийте його і залиште на 30-60 хв. Крок 3

    Для начинки бланшуйте шпинат в підсоленій воді, 2 хв. Відкиньте на сито, відіжміть і порубати. Дрібними кубиками наріжте шинку, бекон і цибулю. Розтопити вершкове масло у великій сковороді, покладіть цибулю і бекон, обсмажуйте 5 хв. Додайте шпинат, зніміть з вогню і перемішайте. Крок 4

    Маульташ, фарширована ПАСТА

    З хліба зріжте кірки, замочіть м'якуш в холодній воді на 5 хв., Відіжміть, додайте до шпинатній суміші. Туди ж покладіть фарш і шинку, додайте яйця, посоліть, поперчіть. Вимісити фарш руками до однорідності. Крок 5

    Маульташ, фарширована ПАСТА

    тісто розкачати в пласт товщиною 3-4 мм і наріжте смугами шириною 10 см. Розкладіть по смугах тесту по 1 ч. л. (Або трохи менше) фаршу на відстані 3 см від одного довгого краю і в 6-7 см один від одного. Крок 6

    Маульташ, фарширована ПАСТА

    накрийте фарш вільної довгою половиною тесту, притисніть тісто навколо фаршу і розріжте на рівні шматки, кожен з фаршем посередині. Ще притисніть краю, щоб маульташен НЕ розклеїлись. Варіть в киплячому бульйоні 10 хв. Подавайте, посипавши смаженими хлібними крихтами.

    0/5 (0 Reviews)