МАРИНОВАНИЙ ВИРІЗКОЮ свинини

МАРИНОВАНИЙ ВИРІЗКОЮ свинини

Інгредієнти

  • цукор – 1,25 ч. л.
  • борошно кукурудзяне – 1,5 ч. л.
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • зелена цибуля – 4 пера
  • вирізка свиняча – 450 г
  • часник – 2 зубчики
  • соус соєвий – 2 ст. л.
  • імбир свіжий тертий – 2 с. л.
  • кабачки (цукіні) – 2 шт. невеликого розміру
  • перець червоний солодкий – 1 шт.
  • сіль – 0,5 ч. Л.
  • херес сухий – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясо вимити, покласти в миску. Часник очистити і видавити на м'ясо за допомогою Часничниці. Додати соєвий соус, херес і імбир. М'ясо кілька разів перевернути, потім прибрати в холодильник на 40 хв. Крок 2

МАРИНОВАНИЙ ВИРІЗКОЮ свинини

Овочі і зелену цибулю вимити. Кабачки очистити і нарізати на брусочки довжиною 5 см. Перець нарізати тонкими смужками, цибулю шматочками завдовжки 4 см. Крок 3

Розігріти сковороду. Вирізку вийняти з маринаду (маринад зберегти) і смажити 20 хв., Перевернувши один раз. М'ясо перекласти на обробну дошку і дати охолонути. Крок 4

Розігріти в тій же сковороді рослинне мясло, обсмажити овочі на невеликому вогні, часто помішуючи, 8-10 хв. Крок 5

МАРИНОВАНИЙ ВИРІЗКОЮ свинини

Маринад перелити в ківш, додати цукор, поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Міксером змішати кукурудзяну муку з 125 мл холодної води. Влити суміш в ківш, довести до кипіння і варити 1 хв. Крок 6

МАРИНОВАНИЙ ВИРІЗКОЮ свинини

Нарізати м'ясо. Розкласти на великому блюді з овочами і полити соусом.

0/5 (0 Reviews)