Інгредієнти
- цукор – 1,25 ч. л.
- борошно кукурудзяне – 1,5 ч. л.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- зелена цибуля – 4 пера
- вирізка свиняча – 450 г
- часник – 2 зубчики
- соус соєвий – 2 ст. л.
- імбир свіжий тертий – 2 с. л.
- кабачки (цукіні) – 2 шт. невеликого розміру
- перець червоний солодкий – 1 шт.
- сіль – 0,5 ч. Л.
- херес сухий – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити, покласти в миску. Часник очистити і видавити на м'ясо за допомогою Часничниці. Додати соєвий соус, херес і імбир. М'ясо кілька разів перевернути, потім прибрати в холодильник на 40 хв. Крок 2
Овочі і зелену цибулю вимити. Кабачки очистити і нарізати на брусочки довжиною 5 см. Перець нарізати тонкими смужками, цибулю шматочками завдовжки 4 см. Крок 3
Розігріти сковороду. Вирізку вийняти з маринаду (маринад зберегти) і смажити 20 хв., Перевернувши один раз. М'ясо перекласти на обробну дошку і дати охолонути. Крок 4
Розігріти в тій же сковороді рослинне мясло, обсмажити овочі на невеликому вогні, часто помішуючи, 8-10 хв. Крок 5
Маринад перелити в ківш, додати цукор, поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Міксером змішати кукурудзяну муку з 125 мл холодної води. Влити суміш в ківш, довести до кипіння і варити 1 хв. Крок 6
Нарізати м'ясо. Розкласти на великому блюді з овочами і полити соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!