Інгредієнти
- апельсини – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- перець болгарський
- цибулина велика – 1 шт.
- кефір – 0,5 склянки
- сіль
- порційні шматки свинини (шия) – 6 шт.
Покроковий рецепт приготування
Шість порційних шматочків свинини замаринувати соком апельсина на 15-20 хвилин.
Поперчить м’ясо і злегка втерти перець в нього з обох сторін. Порізати кільцями цибулину, соломкою моркву.
Натерти шматки м’яса сіллю, а потім скласти з них і цибулі з морквою башточку: шматок м’яса + цибуля, морква; шматок м’яса + цибуля, морква … “Упустити” цю “вежу” в форму для запікання – вийде “нарізаний батон бутеров”. Тоненькою цівкою кефіру пройтися по верхівках “бутеров” і відправити їх на годину в розігріту духовку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!