В цьому рецепті можна використовувати будь-які сезонні овочі: помідори, кабачки, патисони, баклажани, пастернак.
Інгредієнти
- 3-4 великих м'ясистих помідорів
- 100-120 мл соєвого соусу
- 2-3 см кореня свіжого імбиру
- 2 цукіні або молодих кабачка
- 2 червоні цибулини
- 2 зубчики часнику
- 0,5-1 ст. л. табаско
- 600 г свинячої вирізки
- 2 ст. л. крупнозерновой гірчиці
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Імбир і часник очистити, дрібно порубати. Змішати в мисці соєвий соус, імбир, часник, гірчицю і червоний перцевий соус. Крок 2 Свинину вимити, покласти в глибокий посуд і залити половиною отриманого маринаду. Маринувати м'ясо мінімум 2 години, час від часу перевертаючи. Крок 3 Помідори і цукіні вимити, обсушити. Лук очистити. Нарізати всі овочі кружальцями завтовшки близько 0,5 см. Крок 4 Скласти овочі в миску, залити маринадом, ретельно перемішати. Крок 5 Духова шафа включити на режим “гриль”. Помістити свинину на решітку, прибрати її в духовку, а під решітку поставити деко з високими бортиками. Запікати м'ясо 20-25 хв. Крок 6 Час від часу свинину треба перевертати і поливати маринадом. Вийняти м'ясо з духовки, зберігати теплим до подачі до столу. Крок 7 Викласти на решітку овочі, полити маринадом. Готувати під грилем 2 хв. Перевернути, знову полити маринадом і готувати ще 2 хв. Перекласти м'ясо з овочами на блюдо і подати до столу. До речі
Свинину можна залити маринадом з вечора і залишити на 6-8 годин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!