Інгредієнти
- 50 г сирокопченої шинки
- сіль
- яйце велике
- 150 г яловичого або свинячого фаршу
- 500 г невеликих цілих маринованих перців
- часник – 2 зубчики
- борошно для панірування
- цибуля ріпчаста – 1 маленька цибулина
- оливкова олія – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Лук і часник очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді 2 ст. л. масла, обсмажити часник і цибулю до прозорості. Додати фарш і дрібно нарізану шинку, смажити до готовності фаршу. Ввести 1 збите яйце, посолити, поперчити. Перчики добре обсушити, щільно нафарширувати отриманою сумішшю. Обваляти перчики в борошні, потім в останніх збитих яйцях, обсмажувати з двох сторін в 1 ст. л. оливкового масла 3-4 хв. При подачі можна полити перці томатним соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!