МАРИНОВАНИЙ ПЕРЕЦ, ФАРШИРОВАНИЙ М'ЯСОМ

МАРИНОВАНИЙ ПЕРЕЦ, ФАРШИРОВАНИЙ М'ЯСОМ

Інгредієнти

  • 50 г сирокопченої шинки
  • сіль
  • яйце велике
  • 150 г яловичого або свинячого фаршу
  • 500 г невеликих цілих маринованих перців
  • часник – 2 зубчики
  • борошно для панірування
  • цибуля ріпчаста – 1 маленька цибулина
  • оливкова олія – ​​3 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Лук і часник очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді 2 ст. л. масла, обсмажити часник і цибулю до прозорості. Додати фарш і дрібно нарізану шинку, смажити до готовності фаршу. Ввести 1 збите яйце, посолити, поперчити. Перчики добре обсушити, щільно нафарширувати отриманою сумішшю. Обваляти перчики в борошні, потім в останніх збитих яйцях, обсмажувати з двох сторін в 1 ст. л. оливкового масла 3-4 хв. При подачі можна полити перці томатним соусом.

0/5 (0 Reviews)