МАНТИ з маринованим м'ясом

МАНТИ з маринованим м'ясом

Інгредієнти

  • яйця – 3 шт.
  • сіль – 1 ч. л.
  • борошно – 500 г

Для фаршу:

  • коріандр – 1 ч. л .
  • цибулини – 2 шт.
  • гранатовий сік – 0,5 склянки
  • сіль, перець
  • зіра – 1 ч. л.
  • курдючное сало – 300 г
  • баранячий окіст – 300 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

МАНТИ з маринованим м'ясом

М'ясо та сало дрібно нарізати. Лук очистити, пропустити через м'ясорубку. Змішати м'ясо, сало, цибулю, сіль, перець і спеції. Влити гранатовий сік, ретельно перемішати, накрити і поставити в холодильник на 2-3 ч. Крок 2

Яйця злегка збити і з'єднати з борошном і сіллю. Замісити круте тісто, накрити і залишити на 15 хв. Розкачати тісто в тонкий пласт. Вирізати з нього квадрати 7х7 см. Покласти в середину кожного по шматочку начинки. Крок 3

МАНТИ з маринованим м'ясом

Підтягти 2 протилежних краю тесту до середини і защіпнуть.Свободние краю підняти і, злегка розтягнувши, з'єднати один з одним. Варити на паровій бані 40-60 хв.

0/5 (0 Reviews)