Інгредієнти
- яйця – 3 шт.
- сіль – 1 ч. л.
- борошно – 500 г
Для фаршу:
- коріандр – 1 ч. л .
- цибулини – 2 шт.
- гранатовий сік – 0,5 склянки
- сіль, перець
- зіра – 1 ч. л.
- курдючное сало – 300 г
- баранячий окіст – 300 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо та сало дрібно нарізати. Лук очистити, пропустити через м'ясорубку. Змішати м'ясо, сало, цибулю, сіль, перець і спеції. Влити гранатовий сік, ретельно перемішати, накрити і поставити в холодильник на 2-3 ч. Крок 2
Яйця злегка збити і з'єднати з борошном і сіллю. Замісити круте тісто, накрити і залишити на 15 хв. Розкачати тісто в тонкий пласт. Вирізати з нього квадрати 7х7 см. Покласти в середину кожного по шматочку начинки. Крок 3
Підтягти 2 протилежних краю тесту до середини і защіпнуть.Свободние краю підняти і, злегка розтягнувши, з'єднати один з одним. Варити на паровій бані 40-60 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!