Інгредієнти
- 600 г свинячої шийки
- 200 г домашньої ковбаси
- 250 г подкопченной шинки
- 150 г сала з великою кількістю м'ясних прошарків
- 3 великі цибулини
- 20 г сушених білих грибів
- 3 ст. л. житнього борошна
- 2 ч. л. кмину
- 1 ст. л. горошин чорного перцю
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гриби залийте 1 склянкою холодної води на 2 ч. Потім доведіть до кипіння, варіть 10 хв., відкиньте на друшляк (відвар процідіть і збережіть) і наріжте невеликими шматочками. Крок 2
Сало наріжте середніми кубиками, свинячу шийку – більшими шматками, шинку – брусочками, ковбасу – кружальцями. Дуже тонкими четвертинками кілець наріжте очищену цибулю. Крок 3
Розігрійте сковороду, злегка обсмажте сало на середньому вогні, щоб витопити деякі кількість жиру. Крок 4
Покладіть свинячу шийку. Обсмажуйте, помішуючи, до рум'яної скоринки. Додайте шинку і кмин, ще трохи обсмажити. Крок 5
Покладіть все обсмажене м'ясо в великий глиняний горщик або керамічну форму. Додайте ковбасу і цибулю. Перемішайте, щільно закрийте кришкою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 20 хв. Крок 6
Змішайте борошно з 200 мл ледь теплої води і грибним відваром, щоб не було грудок. Влийте отриману суміш у горщик, додайте гриби, акуратно перемішайте. Закрийте кришкою і поверніть в духовку на 1,5 год. Подавайте гарячої.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!