Мачанка З свинини З ДОМАШНЬОГО ковбасою

Мачанка З свинини З & nbsp; СВІЙСЬКОЇ ковбасою

Інгредієнти

  • 600 г свинячої шийки
  • 200 г домашньої ковбаси
  • 250 г подкопченной шинки
  • 150 г сала з великою кількістю м'ясних прошарків
  • 3 великі цибулини
  • 20 г сушених білих грибів
  • 3 ст. л. житнього борошна
  • 2 ч. л. кмину
  • 1 ст. л. горошин чорного перцю
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Мачанка З свинини З & nbsp; СВІЙСЬКОЇ ковбасою

Гриби залийте 1 склянкою холодної води на 2 ч. Потім доведіть до кипіння, варіть 10 хв., відкиньте на друшляк (відвар процідіть і збережіть) і наріжте невеликими шматочками. Крок 2

Мачанка З свинини З & nbsp; СВІЙСЬКОЇ ковбасою

Сало наріжте середніми кубиками, свинячу шийку – більшими шматками, шинку – брусочками, ковбасу – кружальцями. Дуже тонкими четвертинками кілець наріжте очищену цибулю. Крок 3

Мачанка З свинини З & nbsp; СВІЙСЬКОЇ ковбасою

Розігрійте сковороду, злегка обсмажте сало на середньому вогні, щоб витопити деякі кількість жиру. Крок 4

Мачанка З свинини З & nbsp; СВІЙСЬКОЇ ковбасою

Покладіть свинячу шийку. Обсмажуйте, помішуючи, до рум'яної скоринки. Додайте шинку і кмин, ще трохи обсмажити. Крок 5

Мачанка З свинини З & nbsp; СВІЙСЬКОЇ ковбасою

Покладіть все обсмажене м'ясо в великий глиняний горщик або керамічну форму. Додайте ковбасу і цибулю. Перемішайте, щільно закрийте кришкою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 20 хв. Крок 6

Мачанка З свинини З & nbsp; СВІЙСЬКОЇ ковбасою

Змішайте борошно з 200 мл ледь теплої води і грибним відваром, щоб не було грудок. Влийте отриману суміш у горщик, додайте гриби, акуратно перемішайте. Закрийте кришкою і поверніть в духовку на 1,5 год. Подавайте гарячої.

0/5 (0 Reviews)