ЛЮЛЯ З БАРАНИНИ

Люля готується дуже просто, найголовніше вибрати якісне м'ясо і курдюк. Люля з баранини – відмінний варіант для тих, хто виїжджає за місто, і хороша альтернатива шашликів. & Nbsp;

Інгредієнти

  • 400 г баранини
  • 100 г курдюка
  • сіль і перець за смаком
  • 2 гілочки кінзи
  • 1-2 ріпчастої цибулі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Баранину дуже дрібно наріжте або проверніть на крупній м'ясорубці. Крок 2 Дрібно порубати курдюк, додайте до баранини. Крок 3 Дрібно поріжте ріпчасту цибулю і кинзу. Крок 4 Все ретельно перемішайте. Сформуйте люля на шампурах. Обсмажуйте на мангалі або на грилі До речі

Рецепт надано бренд-шефом ресторану & quot; Арагві & quot; Антоном Саркісова

0/5 (0 Reviews)