ЛЮЛЯ КЄБАБ в беконі З духовочку

Таке нехитре блюдо обов'язково зігріє вас холодними зимовими вечорами і прикрасить будь-який стіл.

Зимова їжа x Інгредієнти

  • фарш яловичий – 600 г
  • яйце – 1 шт.
  • приправа “для люля кебаб”
  • сіль за смаком
  • цибуля ріпчаста – 3 головки
  • бекон з/к – 1 уп.
  • вода (змочувати руки при ліпленні)
  • сало або курдюк – 250 г
  • шпажки – 6 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Яловичину прокрутити на м'ясорубці разом з салом. Крок 2 Посолити за смаком, додати сіль, приправу і яйце. Замісити фарш. Крок 3 Ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати і додати в фарш. Крок 4 Ще раз ретельно вимісити. Фарш любить увагу. Крок 5 Змочуючи руки водою зліпити люляшкі і нанизати їх на шпажки. Розподілити фарш таким чином, щоб вийшов зайве повітря. Крок 6 Обернуть кожен люля смужкою бекону. Крок 7 Деко вистелити пергаментом і викласти люля. Крок 8 Запікати при 190 градусах приблизно 30 хвилин. При верхньому і нижньому нагріванні без конвекції. Господині на замітку

Подавайте з наршараб!

0/5 (0 Reviews)