ЛЮЛЯ-КЕБАБ З ЯЛОВИЧИНИ З ТРАВАМИ

Готуємо соковитий, запашний, гострий люля-кебаб на грилі!

фарш-кидок x Інгредієнти

  • яловичий фарш 600 г
  • цибуля 1 шт.
  • часник 3 зубчики шт.
  • петрушка 4 гілочки
  • кріп 3 гілочки
  • чебрець 5веточек
  • перець гострий червоний 0.5 ч.л.
  • перець чорний 1 ч.л.
  • паприка солодка 1 ч.л.
  • паприка копчена 1 ч.л.
  • аджика (суха) 0.5 ч.л.
  • сіль за смаком
  • цукор за смаком
  • оливкова олія 30 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЛЮЛЯ-КЕБАБ З ЯЛОВИЧИНИ З ТРАВАМИ

Підготуємо продукти для кебабів. У мене фарш з котлетної яловичини, так і було написано на упаковці. З прянощів у мене чорний і червоний перець, солодка паприка, паприка копчена, суха аджика, сіль і щіпка цукру. З трав у мене петрушка, кріп і чебрець. Зелені не шкодуйте, беріть все, що є в холодильнику: кінза, базилік, молодий часник, м'ята теж підійдуть. Крок 2

ЛЮЛЯ-КЕБАБ З ЯЛОВИЧИНИ З ТРАВАМИ

Перекручуємо з цибулею і часником на м'ясорубці. У фарш додаємо спеції, прянощі, нарубану зелень. З гілочок чебрецю обірвемо листочки і теж відправимо до фаршу. Додамо оливкова олія. Крок 3

ЛЮЛЯ-КЕБАБ З ЯЛОВИЧИНИ З ТРАВАМИ

Дуже добре вимісити фарш. Відіб'ємо його (10-15 разів), з силою б'ючи об стіл. Треба щоб зі шматочків м'яса виділився білок і фарш став в'язким і щільним. Зберемо його в грудку і відправимо в холодильник на кілька годин (я залишила на ніч). Фарш розділимо на кілька невеликих колобків. Сформуємо ковбаски і нанизай їх на дерев'яні шпажки. Старанно Обімніть-придавимо фарш навколо шпаг. Крок 4

ЛЮЛЯ-КЕБАБ З ЯЛОВИЧИНИ З ТРАВАМИ

На добре розігріту сковороду-гриль кладемо кебаби і смажимо, повертаючи, з усіх боків. До кебаб подайте солодкий маринований лук, свіжі помідори, зелень. Корисна порада

Щоб дерев'яні шпажки не горіли, їх необхідно замочити у воді на 40-60 хвилин.

0/5 (0 Reviews)