ЛЮЛЯ-КЕБАБ З ЯЛОВИЧИНИ НА СКОВОРОДІ

Люля-кебаб з яловичини на сковороді можна готувати як вдома, так і на дачі, хоча, звичайно ж, ідеальним місцем для & nbsp; смаження такого блюда & nbsp; є мангал. Головна ваша задача в даному випадку & mdash; ретельно вимісити фарш. У рецепті ми радимо пропустити яловичину через м'ясорубку, але, якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом, краще дрібно порубати її гострим ножем, як це роблять кращі грузинські кухарі. Потім з фаршем слід діяти жорстко: розминайте його і відбивайте про робочу поверхню з усієї сили, щоб він придбав необхідну в'язкість. Тоді котлетки без проблем обліплять підготовлені шпажки, і ваш люля-кебаб з яловичини на сковороді вийде ідеально рівним, красивим і смачним.

Інгредієнти

  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • часник – 3 зубчики
  • нарізану зелену цибулю – 1 ст. л.
  • м'якоть яловичини – 800 г
  • сіль – за смаком
  • цибулини – 2 шт.
  • червоний солодкий перець – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p>ЛЮЛЯ-КЕБАБ З ЯЛОВИЧИНИ НА СКОВОРОДІ

Дерев'яні шпажки вимочити в холодній воді, 30 хв. Яловичину для фаршу люля-кебаб пропустити через м'ясорубку. Часник і одну цибулину для фаршу очистити, подрібнити. Змішати яловичину з нарізаною цибулею, часником, зеленню, сіллю і перцем. Ретельно перемішати і з силою відбити об стіл. Прибрати в холодильник на 30 хв. Крок 2

ЛЮЛЯ-КЕБАБ З ЯЛОВИЧИНИ НА СКОВОРОДІ

Що залишився лук для люля-кебаб очистити, крупно нарізати. Перець нарізати великими квадратами, видаливши серцевину. Змоченими в холодній воді руками сформувати з фаршу щільні ковбаски діаметром 3-4 см і довжиною 5-6 см. Одягти їх на дерев'яні шпажки, перемежовуючи луком і солодким перцем. Крок 3

ЛЮЛЯ-КЕБАБ З ЯЛОВИЧИНИ НА сКОВОРОДІ

На великій сковороді розігріти масло, викласти шпажки з люля-кебаб і обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки, 10-12 хв. Корисна порада

Кількість часнику для фаршу люля-кебаб з яловичини на сковороді можна регулювати за бажанням. На нашу думку, чим його більше (в розумних кількостях, зрозуміло), тим краще!

До речі

Люля-кебаб & nbsp; з яловичини прекрасно поєднується з & nbsp; відвареним рисом і салатом зі свіжих овочів. І неодмінно подайте разом з ним багато-багато зеленої цибулі, який найсмачніше є просто вприкуску.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)