Люля-кебаб & ndash; блюдо популярне і апетитне, яке ідеально підходить для пікніка. Хороший кебаб може бути не тільки ситним, але і цілком бюджетним. Якщо знати деякі хитрощі, можна нагодувати навіть велику родину і всіх & nbsp; гостей.
Інгредієнти
- куряче філе стегна без шкіри – 760 г
- цибуля ріпчаста (очищений) – 80 г
- сіль каменная- 10 г
- перець чорний мелений – 1,5 г
- жир яловичий – 165 г
- зелень (за смаком) – 16 г
- лаваш – 2 шт.
- помідори черрі крупние- 9 шт.
- солоні огірки – 180 г
Покроковий рецепт приготування
крок 1 Куряче філе стегна, цибулю і жир пропустити через м'ясорубку. Крок 2 Додати сіль і перець. Все ретельно перемішати і гарненько відбити фарш, щоб вийшов зайве повітря. Крок 3 Сформувати з фаршу ковбаски і обсмажити їх на грилі або на сковороді гриль. Крок 4 Подавати, посипавши рубаною зеленню, з лавашем, шматочками солоних огірків і помідором черрі, розрізаним навпіл. До речі
& nbsp; Рецепт надано Русико Шаматава, шеф-кухарем ресторану джонджолі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!