ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

Страва готується з яловичини і курячого філе, з яких формуються котлетки. Цей люля-кебаб виходить незвичайним через те, що загортається в тісто. Виглядає красиво і апетитно! & Nbsp;

 ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

Конкурс рецептів & quot; Святкові рецепти з куркою & quot; x Інгредієнти

  • Куряче філе (рекомендуємо Петелінка) – 300 г
  • Яловичина – 300 г (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Чорнослив – 70 г
  • Сіль – за смаком
  • Тісто листкове – 200 г
  • Базилік сушений – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясні інгредієнти перекрутити в м'ясорубці (окремо). Потім перекрутити в м'ясорубці ріпчаста цибуля. З цибулі зливаємо сік. Крок 2

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

З'єднуємо інгредієнти, додаємо сушений базилік за смаком. Крок 3

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

Руками перемішуємо весь фарш, заважаємо дуже ретельно. Крок 4

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

На шампури нанизуємо по два чорносливу. Крок 5

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

Поверх чорносливу сформуйте довгасті котлетки. Крок 6

Листкове тісто розморожуємо і ріжемо смужками по 2 см. товщиною. Крок 7

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

Кожну смужку розкачайте в довжину. Крок 8

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

Замотуємо смужками тіста наш люля-кебаб. Кладемо на змащений олією лист. Крок 9

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

Запікаємо в духовці 40 хвилин, температура 170 градусів. Крок 10

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У ТЕСТІ

Смачного!

0/5 (0 Reviews)