ЛЮЛЯ-КЕБАБ У кунжутного-фісташкове паніровці

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У кунжутного-фісташкове паніровці

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У кунжутного-фісташкове паніровці

Всі на пікнік x Інгредієнти

  • баранина – 1 кг
  • спеції – 1 ст. л.
  • цибуля білий – 2 шт.
  • кунжут – 2 ст. л.
  • фісташки – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

для приготування фаршу м'якоть баранини пропустити через м'ясорубку, з трубчастих кісточок видалити кістковий мозок, змішати з м'ясом, довести до смаку, додавши гриль приправи для м'яса від Форестер. Крок 2

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У кунжутного-фісташкове паніровці

Лук подрібнити в блендері, рідина злегка віджати. Додати до м'яса лук, подрібнену зелень, перемішати до абсолютної однорідності при цьому дуже довго розминати руками, з силою кидаючи на стіл. Фарш повинен стати в'язким, щоб тримався на шампурах і не розвалювався на мангалі. Дуже важливо добре вимісити фарш – від цього залежить ніжність м'яса. Накрити фарш плівкою і помістити в холодильник на ніч. Крок 3

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У кунжутного-фісташкове паніровці

Підготувати паніровці з кунжуту і фісташок. Крок 4

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У кунжутного -ФІСТАШКОВОЙ паніровці

Змочити руки водою, брати по шматку” визрілого “фаршу і розтягувати уздовж по шпазі (попередньо вимоченої у воді), добре обминаючи по всій довжині, особливо на кінцях. Зробити паніровці з кунжуту і подрібнених фісташок. Крок 5

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У кунжутного -ФІСТАШКОВОЙ паніровці

Люля-кебаб смажать над вугіллям без полум'я, викласти їх на решітку і періодично перевертати до готовності. Люля-кебаб добре поєднується з помідорами (особливо запеченими на грилі). Подавати із зеленню, скибочкою лимона і свіжим, хрустким хлібом.

0/5 (0 Reviews)