Перед випічкою пиріжки можна змащувати жовтком, а молоком & ndash; скоринка виходить більш ніжна і рівномірно забарвлена.
Інгредієнти
- 500 г дріжджового листкового тіста
- 400 г печінки цесарки
- 2 яйця цесарки
- 1 жовток
- 3 середні цибулини
- 100 г вершкового масла
- 4 ст. л. топленого масла сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Покладіть яйця цесарки в холодну воду, доведіть до кипіння, варіть 8 хвилин. Потім розколіть шкаралупу, покладіть яйця в холодну воду і остудіть. Очистити порубати не дуже дрібно. Крок 2 Печінку покладіть в киплячу підсолену воду і варіть на дуже слабкому вогні 7 хвилин. Вийміть на дошку шумівкою і остудіть. Після того як печінка досить охолоне, порубати її приблизно так само, як яйця. Крок 3 Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Обсмажте цибулю в 3 ст. л. топленого масла до легкого золотистого кольору. Змішайте з яйцями і печінкою, посоліть і поперчіть. Розтопити вершкове масло, змішайте з фаршем. Крок 4 Розкачайте тісто в пласт товщиною приблизно 4 мм і разрежь- ті на 16 шматків. Покладіть в центр кожного шматка начинку. Защипніть краю, викладіть пиріжки на застелений папером для випічки деко. Крок 5 Змішайте жовток з ложкою розтопленого і охолодженого масла, змастіть цією сумішшю кожен пиріжок. Випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці до золотисто-коричневого кольору приблизно 20 хвилин. Перед подачею трохи або повністю остудіть.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!