Інгредієнти
- картопля – 20 шт.
- курячі ніжки – 15 шт. (Замість курки можна використовувати свинину)
- сир – 300-400 г
- майонез – 2 упаковки (приблизно 500 г)
- сіль, спеції
- зелень
- цибуля – 3-4 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Нарізати цибулю півкільцями і замаринувати його в майонезі. Крок 2
Нарізати картоплю, посолити, замаринувати в майонезі. Крок 3
Курку також замаринувати в майонезі. Посолити, додати спеції за смаком. Крок 4
Через 1 годину викласти інгредієнти на деко шарами: спочатку картопля, потім – цибуля, а зверху – курка. Крок 5
Поставити в духовку і запікати при температурі 220 ° C 40-50 хвилин. Крок 6
Посипати тертим сиром і рубаною зеленню. Коли сир розплавиться – листкова картопля готова, можна подавати її на стіл. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!