Нагадують за смаком пельмені, але не вимагають нескінченної ліплення.
Фарш-кидок x Інгредієнти
- борошно (для тесту) 3 стакан (а)
- яйце (для тесту) 1 шт.
- вода (для тесту) 100 мл
- сіль (для тесту) 0,5 ч.л.
- фарш (свинячо-яловичий) 0,5 кг
- цибуля 2 шт.
- сіль, перець 1-2 щіпка (і)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Робимо тісто. Просіваємо борошно. Додаємо яйце. Додаємо воду. Вимішуємо. Ми залишаємо на 30-40 хвилин на розстоювання (обов'язково). Крок 2 В фарш додаємо цибулю, сіль, перець. Перемішуємо. Крок 3 Розкачуємо тісто листом товщиною не більше міліметра. Викладаємо зверху фарш, звертаємо в рулет. Обов'язково защипуємо довгий край. Ножем ріжемо на стовпчики. Це і є наші “ліниво”. А далі просто – хоч в воду, хоч на пару, хоч в мікрохвильовку … Я поклала порізані рулетики в глибоку сковороду, на “подушку” з смаженої моркви і часнику, залила зверху розведеної в воді сметанкою з “хмелі-сунелі” і на кожну пельменьку по маленькому шматочку масла. Накрила кришкою і гасила на невеликому вогні, поки практично вся рідина не вбралася.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!