Для приготування цих ледачих голубців вам знадобиться мінімальний набір інгредієнтів і мінімум часу.
& nbsp;
Інгредієнти
- капуста білокачанна – 500 г
- сіль перець, спеції
- яйця – 2 шт.
- м'ясо (фарш) – 500 г
- майонез
Покроковий рецепт приготування
Капусту припустити в киплячій воді і подрібнити на м'ясорубці. Фарш змішати з капустою, додати яйця, сіль, перець, спеції і вимісити котлети. На змащене маслом деко викласти котлети зверху полив майонезом. Запекти в духовці близько 40 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!