Інгредієнти
- сіль, перець
- рослинне масло для обсмажування
- телячі легені – 2 шт.
- сухі білі гриби – 20 г
- варено-копчена шинка – 50 г
- яйця – 2 шт.
- свіжі хлібні крихти – 1 стакан
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/legkie-v-suharnoj-korochke-ce6cda2.jpg" alt = "ЛЕГКІ у сухарні корочки" />
Легкі покласти у велику миску, залити холодною водою і залишити на 6 годин, 3-4 рази змінивши воду. Крок 2
Помістити легкі в каструлю з холодною підсоленою водою і на невеликому вогні довести до кипіння. Відразу ж відкинути на друшляк і промити холодною проточною водою. Дати обсохнути. Очистити легені від плівки і волокон, покласти між двома обробними дошками. Зверху помістити вантаж (приблизно 2 кг). Залишити на 1 ч. Крок 3
Шинку дуже дрібно нарізати, гриби розкришити. Змішати шинку і гриби з хлібними крихтами. Приправити сіллю і перцем. Яйця злегка збити. Легкі нарізати порційними шматками. Крок 4
Вмочати кожен шматок легкого спочатку в яйця, потім в ветчінногрібную паніровці. Крок 5
Обсмажити в розігрітому рослинному маслі, по 4 хв. з кожного боку. Господині на замітку ДО РЕЧІ Легкі малокалорійні і легко засвоюються організмом. Вони дуже популярні в кухнях багатьох країн. У Німеччині та Австрії їх використовують як начинку для традиційних штруделів, у Франції з них роблять терин і паштети. А одне з популярних грузинських страв, кучмачі, без легких просто немислимо. Готують, як правило, телячі легені вагою 400-600 г.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!