ЛЕГКІ У сухарні скоринки

ЛЕГКІ У сухарні корочки

Інгредієнти

  • сіль, перець
  • рослинне масло для обсмажування
  • телячі легені – 2 шт.
  • сухі білі гриби – 20 г
  • варено-копчена шинка – 50 г
  • яйця – 2 шт.
  • свіжі хлібні крихти – 1 стакан

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/legkie-v-suharnoj-korochke-ce6cda2.jpg" alt = "ЛЕГКІ у сухарні корочки" />

Легкі покласти у велику миску, залити холодною водою і залишити на 6 годин, 3-4 рази змінивши воду. Крок 2

ЛЕГКІ У сухарні корочки

Помістити легкі в каструлю з холодною підсоленою водою і на невеликому вогні довести до кипіння. Відразу ж відкинути на друшляк і промити холодною проточною водою. Дати обсохнути. Очистити легені від плівки і волокон, покласти між двома обробними дошками. Зверху помістити вантаж (приблизно 2 кг). Залишити на 1 ч. Крок 3

ЛЕГКІ У сухарні скоринки

Шинку дуже дрібно нарізати, гриби розкришити. Змішати шинку і гриби з хлібними крихтами. Приправити сіллю і перцем. Яйця злегка збити. Легкі нарізати порційними шматками. Крок 4

ЛЕГКІ У сухарні корочки

Вмочати кожен шматок легкого спочатку в яйця, потім в ветчінногрібную паніровці. Крок 5

ЛЕГКІ У сухарні корочки

Обсмажити в розігрітому рослинному маслі, по 4 хв. з кожного боку. Господині на замітку ДО РЕЧІ Легкі малокалорійні і легко засвоюються організмом. Вони дуже популярні в кухнях багатьох країн. У Німеччині та Австрії їх використовують як начинку для традиційних штруделів, у Франції з них роблять терин і паштети. А одне з популярних грузинських страв, кучмачі, без легких просто немислимо. Готують, як правило, телячі легені вагою 400-600 г.

0/5 (0 Reviews)